Szórakozás

A fenekére tetováltatta egy diszkontlánc logóját, hogy több Tinder-randija legyen

Nem mindennapi módszert talált egy skót nő arra, hogy felhívja magára a figyelmet a Tinder randiappon. A 32 éves edinburghi anya a fenekére tetováltatta korábbi munkahelye emblémáját.

Jodie Waddell egy éven át dolgozott egy edinburghi ASDA-áruház pizzapultjában. Amikor a következő év tavaszán megkapta a 90 fontnyi (kb. 43 ezer forintnyi) adóvisszatérítését, úgy döntött, valami emlékezetes dologra költi – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Waddell a pénzből a fenekére tetováltatta az ASDA logóját. Azt mondja, egyrészt imádta életének azt az időszakát, amikor a cégnek dolgozott, és erről szeretett volna valamilyen módon megemlékezni. Másrészt pedig, ő egy spontán nő, aki hajlandó ennyire messzire is elmenni egy jó poénért.

A nő azt mondja, volt egy harmadik célja is a tetoválással: azt remélte, ha feltölt róla egy fotót a Tinderre, több randija lesz. Igaza lett, rengetegen írnak rá a tetoválás miatt, kérdezik igazi-e, miért csináltatta. Így megtörik a jég, elindul a társalgás, mely gyakran személyes találkozóhoz vezet.

@jodiew1990 Replying to @gazhammertiktok ♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik