Szórakozás

Polgár Tünde: Ha stabil a párkapcsolatunk, nem baj, ha a párunk megnézi a csinos hölgyeket

FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
Mint mondja, a nők is sokszor ácsorognak a kirakat előtt szép holmikkal szemezve, mégsem viszik haza a teljes kínálatot.

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád már több mint két évtizede vannak együtt, úgy vélik, a boldogságukhoz nagyban hozzájárul az, hogy elfogadták, nem tökéletesek, a hibáikkal együtt szeretik egymást, miközben igyekeznek mindent megbeszélni.

Polgárék az új videójukban beszéltek arról, hogy a műgyűjtő időnként megnézi a csinos nőket, a feleségét viszont ez nem zavarja. A Blikk megkeresésére a médiaszemélyiség ki is fejtette ennek miértjét.

Ha stabil a párkapcsolatunk, házasságunk, és megvan közöttünk a bizalom, nem baj, ha a párunk megnézi a csinos hölgyeket, és az sem, ha ezt a nő csinálja. Mi, hölgyek is sokszor álldogálunk egy kirakatban, legeltetjük a szemünket a szép dolgokon, de mégsem visszük haza a kínálatot

magyarázta, hozzátéve, hogy amíg a férfiak a barátnőik vagy feleségeik oldalán néznek meg más nőket, nincs ok aggodalomra.

Polgár Tünde szerint ha valakit ez a magatartás zavar a párja részéről, mindenképp szóljon róla, de ne azonnal, inkább várja meg, amíg kettesben, nyugodt körülmények között lehetnek a kedvesével. Hozzátette továbbá, hogy egy kapcsolatban évek múltán is fontos, hogy újra és újra elcsábítsuk a szerelmünket.

Ne hagyjuk el magunkat. Bármilyen régóta is együtt vagyunk, öltözzünk ki a párunknak, és szervezzünk közös programokat, randikat, ahol ismét elcsábíthatjuk őt. Fenn kell tartani a tüzet, de erre mind a két félnek ugyanúgy oda kell figyelnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik