Szórakozás

Három éve tűz ütött ki Meghan Markle és Harry herceg kisfiának szobájában, csak a véletlenen múlt, hogy a baba nem a kiságyában feküdt

Gotham / WireImage / Getty Images
Gotham / WireImage / Getty Images
A szobában füstérzékelő sem volt.

Kedden debütál Meghan Markle Archetypes nevű podcastsorozata, melynek első adásában Serena Williamsszel beszélgetett a sussexi hercegné. A debütáló epizódban az ambícióikról és anyai szerepükről folytattak eszmecserét, amikor Markle elárulta, hogy a 2019-es afrikai körútjuk során kis híján tragédia történt a családdal.

Mint mondta, a körútra a kisfiuk, az akkor alig párhónapos Archie-t is magukkal vitték, akit a landolásuk után ott kellett hagyniuk a szálláshelyükön, ugyanis rögtön egy hivatalos eseményre kellett utazniuk. Miután lerótták a kötelező köröket és kocsiba ültek, akkor mondták el nekik, hogy a kisded szobájában tűz ütött ki – szúrta ki a TMZ.

Tűz ütött ki a baba szobájában. A dadusnak le kellett volna tennie Archie-t aludni, de azt mondta, »tudod mit? Hadd menjek le egy kis harapnivalóért.« Zimbabwéból származott, szerettük, hogy mindig a hátára kötözte a babát egy kendővel. (…) Amíg lement a földszintre, kigyulladt egy fűtőtest a gyerekszobában. Nem volt füstérzékelő

– magyarázta a hercegné.

A tüzet végül csak füstszag miatt vette észre a személyzet, és bár a történtek megrázták a sussexi párt, folytatniuk kellett a körutat. Az eset után ugyan máshová költöztették át őket, a babájukat ismét magára kellett hagyniuk egy idegen helyen, ami jócskán megnehezítette a feladataik ellátását.

A hangsúly végül azon van, hogy hogyan nézett ki mindez, nem azon, hogy milyen érzés volt megélni

mondta Markle, akivel mint ismert, a bulvársajtó sem bánt kesztyűs kézzel Harry herceg feleségeként, ezért 2020 januárjában bejelentették, hogy mindketten visszalépnek uralkodói tevékenységüktől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik