Szórakozás

Liptai Claudia az olaszországi nyaralásukról: Felvettük az ottani temperamentumot, és a magunk olykor „zajos” módján pihentünk

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
Pataki Ádámmal az Amalfi-parton pihentek, az odáig vezető út azonban nem volt zökkenőmentes.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám Olaszországban jártak, élményeikről pedig a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában meséltek. Mint elmondták, volt néhány súrlódás közöttük a nyaralás alatt.

„Olaszország úgy, ahogy van, fantasztikus. Nápolyban kezdtünk, majd tovább Positanoba, Sorrentoba. Ez előbbi egy igazi kis ékszerdoboz, a romantika fellegvára. Mi azért felvettük az ottani temperamentumot, és a magunk olykor „zajos” módján pihentünk” – fogalmazott Liptai Claudia a köztük lévő vitákra utalva.

Az én drága feleségem néha úgy gondolja, hogy az ő telefonja sokkal jobb útvonalat mutat, mint az enyém. Ennek hangot is adott Nápolyban, ahol eleve egy káosz a közlekedés. 600 sávban mennek 800-an, Claudia pedig néha csak mutogatta a telefont és mondogatta, hogy erre kellett volna menni vagy arra. Itt jobbra, nem, ott balra. Miközben mindenki jön-megy minden irányból, Claudia pedig csak mondja

– mondta Pataki Ádám, akinek felesége egész máshogy látja a helyzetet. „Én mindig úgy vagyok vele, hogy Ádám vezet, nem tudja az útvonalat nézni, ezért nézem én is. Segíteni szeretnék, csak olykor ezt egy kicsit erőteljesebben teszem” – tette hozzá a műsorvezető.

Utólag midig jót nevetnek az összezörrenéseiken. „Claudia nagyon tudja mondani, de engem se kell félteni. Ha valami logikátlanságot érzékelek én is kinyitom a számat, és bizony, elmondom, hogy miért nem úgy és arra megyünk. Nincs ezzel baj, remekül tudjuk egymást kezelni. Nálunk mindig ilyen „hangos” a nyaralás” – fogalmazott Pataki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik