Szórakozás

Kollányi Zsuzsi felvetette, visszatérne Majka zenekarába, erre a rapper: Nem tervezünk változást

TV2
TV2
Hét éven keresztül dolgoztak együtt.

A Blikk szólaltatta meg Kollányi Zsuzsi énekesnőt, aki hét éven át dolgozott a MajkaCurtis duó mellett, mígnem 2018-ban várandós lett, és szülési szabadságra ment. Ezt követően nem tudott visszatérni a rapperek mellé, mert beütött a koronavírus-járvány, Kollányi ráadásul ismét terhes lett. Majka így egy másik énekesnőt kért fel maguk mellé, Nikát, aki azóta is tagja a formációnak (Curtis már nem).

Kollányi arról beszélt a Blikknek, szívesen visszamenne Majka zenekarához.

Gyakran szokták kérdezni, mit mondanék, ha ismét felvetődne ez a lehetőség. Biztos, hogy sokat gondolkodnék rajta, mérlegelnék, de szerintem azt mondanám, próbájuk ki. Most úgy érzem, visszamennék Majkához, ha hívna. Szerettem azt az időszakot, amit együtt vittünk végig, és örömmel tölt el, hogy ehhez én is hozzájárulhattam. Már nincsenek bennem tüskék, csak a jóra és a szépre emlékszem.

Majkát is megszólaltatta a Blikk, mit szól a felvetéshez: „Nagyon köszönöm Zsuzsinak az együtt töltött éveket és a munkáját, amivel segítette a produkciót, de jelenleg nem tervezünk változást a zenekar összetételében. A csapat és a közönség is meg van elégedve Nikával, sőt, az elvárásainkon felül teljesít”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik