Szórakozás

Polgár Tünde elővette a fotóalbumát: megmutatta, mennyit változott tinikora óta

A régi képeken végig követhető a stílusevolúciója.

Az első képen 18, a másodikon 50

– írta szombaton közzétett Instagram-posztjában Polgár Tünde. Ezzel a képpárral saját evolúcióját szerette volna megmutatni, hogy honnan indult és hogyan fejlődött a stílusa. Minderről pedig videót is készített, amit a YouTube-csatornáján tett közzé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés


A Hogyan lettem rút kiskacsából önmagát elfogadó nő – Nővé válásom története című videóban Polgár Tünde elmondja, hogy fontosnak tartotta, hogy az évek folyamán fejlődjön a stílusa, ami szerinte „nemcsak az, hogy hogyan öltözöl fel, hanem az is, hogy mindehhez hogyan viselkedsz, jelensz meg, szólalsz meg”. Elismeri, hogy ő sem tökéletes, de úgy gondolja, hogy jelenleg a nőiességében megtalálta és elfogadta önmagát. Ebben szeretne a saját történetén keresztül és a róla készült fotók bemutatásával segíteni.

Talán a legjobb tanács, amit adhatok nektek, hogy úgyis fogsz hibázni. El fogsz követni hibákat az öltözködésben, viselkedésben, de próbálj mindig mindenből tanulni, próbálj meg fejlődni, megtalálni a saját utadat ahhoz, hogy a nőiességedet meg tudd élni! (…) Mind átmegyünk egy nőiességi evolúciós folyamaton. Ami fontos, hogy a külsőség csak egy eszköz, azzal csak megmutatod, hogy éppen hol tartasz, hogy ki vagy te abban a pillanatban, mert mind folyamatosan fejlődünk. Még én is, így ötven felett, legalábbis bízom benne

– fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik