Szórakozás

Heidi Klum elmesélte, hogy egyszer egy randipartnere beadta vele a popcornos trükköt egy moziban

KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
„Odanyúlok, hogy egyek a popcornból, és egyszer csak egy hot dog van a pattogatott kukoricában” – idézte fel a kellemetlen randiélményt, ami után valószínűleg nem volt ismétlés.

Bár Heidi Klum immár három éve boldogan él férjével, Tom Kaultizzal, a Tokio Hotel gitárosával és a német szupermodell négy gyermekével, a Jimmy Kimmel Live című késő esti talkshow vendégeként csütörtökön elmesélte az egyik legkellemetlenebb emlékét élete randizós időszakából.

Mindenki találkozott már a filmekben azzal a poénosnak szánt trükkel, hogy egy moziba szervezett randevú alkalmával a férfi az ölébe veszi a pattogatott kukoricát úgy, hogy a vödör alját kivágja, és belehelyezi a péniszét abban a reményben, hogy a nasiért nyúló randipartnere majd megfogja.

Heidi Klum a LADbible beszámolója szerint egy ugyanilyen történetet osztott meg a Jimmy Kimmelt helyettesítő Nicole Byerrel.

Odanyúlok, hogy egyek a popcornból, és egyszer csak egy hot dog van a pattogatott kukoricában – de hozzá van erősítve

– mondta a modell, amire a műsorvezető azzal kontrázott rá, hogy „ez olyasmi, amiről a terápián szokás beszélni” – amiben teljesen igaza van, bár hozzá lehetne venni a rendőrséget is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik