Szórakozás

Leslie Mandoki percekig nem akarta elfogadni, hogy a vihar miatt le kell állítani a koncertjét

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Rendezői utasítás ellenére folytatni akarta a fellépést.

Pénteken tartotta a 30 éves jubileumi koncertjét a Leslie Mandoki által vezetett Mandoki Soulmates, az ingyenes szabadtéri fellépést a Szentháromság téren azonban a közelgő vihar miatt kénytelenek voltak félbehagyni. A 444 szúrta ki, hogy a zenész ezt hosszú percekig nem volt hajlandó elfogadni, mindenképp folytatni szerette volna az előadást.

Mivel a koncertet élőben közvetítették a Facebookon, a felvételről kiderül, hogy a rendezők többször szóltak Mandokinak, hogy hagyja el a színpadot, ő mégis inkább a közönség véleményét kérte ki arról, hogy folytassák-e.

Drága fiacskám felszaladt hozzám a színpadra, hogy megkérdezze, tudom-e, hogy jön a vihar. Hát, gondolom. Csak az én életem nem arról szól, hogy egy vihart komolyan veszek. De miattatok viszont komolyan veszem

– mondta közönségének. Mint fogalmazott, nagyon szereti a közös döntéseket, ezért először azt kérdezte meg a nézőktől, hogy fáznak-e, majd hogy áznak-e. Mivel nemleges választ kapott, bejelentette, hogy játszanak tovább.

Kis idő múlva a zenésznek újra szóltak, hogy abba kell hagyni a fellépést, különben a szervezők lekapcsolják az áramot.

Ez most tényleg úgy van, hogy nem zenélhetünk tovább? De hát még nincs vihar! Se eső, se vihar, se szél, semmi, csak zenészek, akik szeretnék a közönséget szórakoztatni

– fogalmazott Mandoki, majd egy rendező bemondta, hogy az operatív törzs döntése alapján a változó időjárás miatt megszakítják a műsort.

A fellépő tovább értetlenkedett, hogy mi a gond, hiszen szerinte jó az idő. Újra a hallgatóság véleményét kérte, majd a gyerekei kérésére tudomásul vette a döntést, és leállította a koncertet.

A formáció Facebook-oldalán még aznap megjelent egy poszt, amiben elnézést kértek mindenkitől, aki jelen volt, és rengeteget utazott a koncertért, valamint az élő streaminget követőktől is. Ezen túl köszönetet mondtak a rövid, de élménydús koncertért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik