Szórakozás

Iskolai lövöldözés esetére készíti fel az amerikai anya ötéves fiát

A golyóálló hátizsákkal ellátott kisfiú gyakorolja a tennivalókat.

Hogy milyen problémákat rejthet egy iskolakezdéssel kapcsolatos fotó posztolása, arról ma már írtunk, most megint egy olyan téma következik, amelyből világosan látható: szeptember első napjai nem mindenkinek az új tanévvel, új tanárokkal és osztálytársakkal kapcsolatos izgatottságról szólnak.

Ijesztő, de az elmúlt évek tragikus eseményei után nem annyira meglepő, hogy az amerikai szülők egy részének ilyenkor az iskolai lövöldözés is az első gondolatai között van.

Mint például a McAlesterben (Oklahoma állam) élő kétgyerekes anyának, Cassie Waltonnak, aki egy TikTok-videóban mutatta meg, hogyan kérdezi ki kisfiát, mi a teendő, ha lövöldöző lenne az iskolában.

Az ötéves Westonnak meg kell mutatnia, hogyan használja golyóálló betéttel ellátott Pókember-hátizsákját. Aztán az anya felhívja a kisfiú figyelmét, hogy ha netán egy lövöldöző lenne az osztálytermében, tökéletes csendben kell maradnia.

– Kijutsz az épületből. Hová mész?

– Kirohanok.

– Hova?

– Haza.

– Olyan messzire futsz az iskolától, amennyire csak bírsz. Anya megtalál.

Az egyik kommentelő azt írja a 7,8 milliós nézettségű videó mellett: „Rémisztő, de ez a valóság, és ennek nem szabadna így lennie”.

@thewaltonfamily1 Happy back to school season…. #foryoupage #backtoschool #foryou #needschange #PostitAffirmations #momiktok ♬ L$d - Luclover

Ajánlott videó

Olvasói sztorik