Szórakozás

Tornóczky Anita nem műtteti meg az orrát, mert egy plasztikai sebész barátja minden évben lebeszéli róla

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
Dr. Krasznai Zsolt azt mondta neki, akár azt is állíthatja, hogy ő csinálta ilyenre az orrát, mert szerinte úgy tökéletes, ahogy van.

A minap Tornóczky Anita volt Lilu vendége a MAKEUP/DOWN című műsorban, mesélt A Konyhafőnökben szerzett tapasztalatairól, a tanulás iránti szeretetéről, valamint sminkelési és bőrápolási szokásairól is. Mint mondta, a legtöbb műsorba már eleve sminkben érkezik, mert tudja, mi áll jó neki, bizonyos praktikákkal pedig igyekszik például az orrán is alakítani, ami állítása szerint megnőtt az elmúlt hat nyolc-évben. Bár többször elgondolkodott azon, hogy kés alá feküdjön, végül mindig elveti az ötletet.

Az egyetlen ember, akinek engedném, hogy megcsinálja, egy kedves barátom, Krasznai Zsolt mindig azt mondja, hogy nyugodtan mondjam bárkinek, hogy ő csinálta az orromat, mert ez így tökéletes, és ne haragudjak, de ő ehhez hozzá nem nyúl. (…) Neki nagyon jó ízlése van, ezért mindig egy rövid időre megnyugtat ezzel. Aztán egy év múlva újrakezdem

– magyarázta Tornóczky, aki bár ügyel arra, hogy megfelelően ápolja a bőrét, jellemzően nem görcsöl az öregedés vagy a ráncok miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik