Szórakozás

Rúdtánccsata: újabb mérföldkő a nembejelentő bulik történetében, egyenesen Moldovából

Mondjuk, a TikTokot meghódító videóból pont a lényeg nem derül ki.

Hivatásához méltó nembejelentő bulit csapott egy rúdtáncoktató, ami egyenesen szintlépésként értékelhető az ilyen jeles események történetében. Egy Moldovából feltöltött videón az látható, ahogy két fürdőruhás táncos fedi fel egy születendő gyermek nemét egy kertben elhelyezett rúdon. A videót az egyik táncos, a rúdtáncoktatóként dolgozó Maria Popa töltötte fel TikTokra öt nappal ezelőtt, ahol akkorát szólt, hogy eddig közel 7,5 millió alkalommal játszották le, és még az amerikai médiát is meghódította.

A Vice által bemutatott felvételen a babakék bikinit viselő Popa és egy rózsaszín bikinit viselő másik rúdtáncos előbb közösen, majd lökdösődést imitálva külön-külön táncot lejt a kertben, miközben a gyermekáldást ünneplő pár a háttérben nézi őket.

@mariap_poledance Gender party #party #genderparty #rek #reki ♬ Move Your Body - Öwnboss & Sevek

A klip azonban még azelőtt véget ér, hogy a lényeg kiderülne. De szerencsére Pope egy másik, nembejelentő buli egészét fél percben megörökítő videót is feltöltött a közösségi oldalra, amiben Pope lufidurrogtatása után, és az apa medencébe ugrása előtt a felszálló konfettik kék színéből az is kiderül, hogy a születendő gyermek fiú.

A bulit a barátnőm szervezte, aki szintén rúdtáncoktató, és az anyuka is. Olyan ünnepséget akart, ami őt képviseli és jellemzi, nem volt semmi rendhagyó, minden nagyon szép és kellemes volt

– idézi a portál a videó egyik főszereplőjét, Pope-ot, aki azt is elmondta, hogy ez az egész nem csak egy újabb példa a születendő gyermeküket bejelentő szülők ízléstelenségére, hanem a szeretet kifejeződése a táncosok közösségén belül.

@mariap_poledance а вот и результат 😍 хейтерам пройти мимо #рек #реки #genderparty ♬ ily (i love you baby) - 2020 Remix - We Rabbitz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik