Szórakozás

Joe Jonas szerint a férfiaknak sem kell ódzkodnia az injektálható kozmetikai kezelésektől

Rebecca Sapp / Getty Images for The Recording Academy
Rebecca Sapp / Getty Images for The Recording Academy
Mint mondja, egyszer mind megöregszünk.

A középső Jonas-fivér nemrégiben egy szépségmárka partnere lett, ami ránctalanító, injekciókkal végzett kozmetikai kezelésekkel foglalkozik. Mint mondja, maga is kipróbálta az eljárást, mielőtt igent mondott a cég felkérésére: a homlokráncait és egy heget simíttatott ki a szemöldökei között. Úgy véli, előbb utóbb mindenki megöregszik, a szóban forgó kezelésekkel pedig az emberek kényelmesebben érezhetik magukat a bőrükben.

Nem hiszem, hogy ez olyasmi, amitől mindenképpen ódzkodnunk kell. Lehetünk nyíltak, őszinték és magabiztosak ezzel kapcsolatban, nem kell elzárkóznunk attól, hogy elmondjuk az igazat

mondta a People magazinnak.

A 33 éves Jonas hozzátette, hogy bár némileg ma is furcsán néznek azokra a férfiakra, akik igent mondanak bizonyos kozmetikai kezelésekre, szerinte ez a stigma egyre inkább elhalványul.

Korábban azt beszélték, hogy ó, a férfiak nem tehetnek ilyet, vagy furcsa, ha ezt teszik. Szerintem ez a fajta megbélyegzés kezd halványodni, nekem ez tetszik. A srácok bátrabban viselnek sminket, ezt nagyszerű látni. Azt csinálhatod, amit akarsz, érted? Gyönyörű generációban élünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik