Szórakozás

Polgár Tünde a fesztiválozásról: Mikor a gyerek azt mondja, ez már nem nektek való, ne higgyetek neki!

FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
FÜLÖP DÁNIEL / 24.HU
„Boomerek a Szigeten!”

Ma ér véget az idei Sziget-fesztivál, ahová a minap a Polgár-házaspár is kilátogatott. Polgár Tünde a minap fotókkal is megemlékezett az élményről, aminek az sem szabott korlátokat, hogy a férjével már elmúltak 50 évesek.

Boomerek a Szigeten! Túl öregek vagyunk már ehhez? Hááát nem! Ugyanolyan lendülettel vetettük magunkat a bulizásba, mint fiatalon! Sőt!

– kezdte gondolatait a médiaszemélyiség, hangsúlyozva, hogy már nem kezdő fesztiválozók, így pontosan tudják, hol van a saját határuk alkoholfogyasztás terén, a koncertekre pedig nem csápolni mennek, hanem kizárólag azért, hogy jól érezzék magukat.

Szóval mikor a gyerek azt mondja otthon, hogy ez már nem nektek való, ne higgyetek neki! Mert ahhoz, hogy megértsd az életüket, a gondjaikat, a fura kapcsolataikat ( barátság-járás-kavarás) bizony el kell ide jönni a porba mindezt megélni! This is all about Freedom! – ami jár neked is, nemre, korra, súlyra, magasságra, bőrszínre, anyagi helyzetre, iskolázottságra, és testi adottságaidra tekintet nélkül!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik