Szórakozás

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában afterezett a Sziget után

A Sziget pénteki napja, de talán az egész fesztivál legnagyobb neve Justin Bieber volt, aki először lépett fel hazánkban. Az amerikai popsztár bő másfél órás műsort adott tegnap a nagyszínpadon, ami Bieber-szűz kollégánk szerint ugyanolyan hirtelen és váratlanul ért véget, ahogy elkezdődött.

Kapcsolódó
Justin Bieber érzéki pillantásokkal és kisfiús sármmal próbálta egyesíteni a Sziget népét
Először lépett fel Magyarországon korunk egyik legnagyobb popsztárja, mi pedig Bieber-műveletlenségünk teljes tudatában néztük meg a koncertjét, és ha már ott voltunk, igyekeztünk megfejteni a tetoválásait is.

A Telex azóta kiszúrta, hogy az énekes később Pókember-jelmezbe bújva folytatta az estét, de már nem a Hajógyári-szigeten, hanem a jelek szerint a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó turai kastályszállóban. Bár helyszín nincs megjelölve a bejegyzésben, a lapnál már csak azért is élnek a gyanúval, mert az egyik képen szereplő bárbult megszólalásig hasonlít arra, ami a szálló Facebook-oldalán is látható.

Az afterpartyra elkísérte Biebert a felesége, Hailey Bieber is, valamint Rory Kramer fotós, filmrendező is, az azonban nem derül ki, hogy a közönség soraiban kik foglalhattak helyet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik