Szórakozás

Sáfrány Emese pontokba szedte, miért jó vidéken élni: Ott nincs fényszennyezés, mindig van ok a mozgásra

Pál Anna
Pál Anna
15 éves koráig vidéken élt.

Noha a Város vs Vidék című TV2-es műsorban eddig még nem tűnt fel Sáfrány Emese, de új posztja láttán akár ezt is hihetnénk. A légtornász pontokba szedte, hogy a városi léttel ellentétben, milyen előnyei vannak a vidéki életnek.

Sáfrány azzal kezdi, vidékén nyitottabbak az emberek, szorosabb kapcsolatok alakulnak ki. Említi a levegő tisztaságát, azt, hogy vidéken nincsenek dugók és a parkolásért sem kell mindenhol fizetni. Pontjai így folytatódnak:

  • Vidéken mindig van ok egy kis mozgásra, legyen az kertészkedés, vagy csak A-ból B-be való eljutás.
  • Vidéken gyakrabban pattannak biciklire az emberek, illetve az is előfordul, hogy olyan távokat gyalog tesznek meg, amelyeket városban valószínűleg busszal vagy villamossal hidalnának át.
  • Olcsóbb az élet, az ingatlanárak.
  • Vidéken természetes, hogy vannak háziállatok, inkább az a fura, ha valakinek nincs se kutyája, se macskája. A vidék a házi kedvenceknek is ideális. Nem kell őket mesterséges körülmények között tartani.

Kiderült írásából, hogy „Vidéken nincs fényszennyezés, minden éjszaka látni lehet a csillagokat, és csodálatos helyek vannak karnyújtásnyira, ahol túrázni, kirándulni lehet”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik