Szórakozás

Olivia Newton-John férje a színésznő Instagram-oldalán búcsúzott néhai feleségétől

Venturelli / WireImage / Getty Images
Venturelli / WireImage / Getty Images
„Oliviával az egymás iránt érzett szeretetünk túlszárnyalta minden képzeletünket.”

Hétfőn 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John, miután harmadszorra is megtámadta a mellrák. Halálát a férje, John Easterling jelentette be. A férfi szerdán a színésznő Instagram-oldalán osztott meg egy üzenetet, melyben szerelmükről írt, valamint megköszönte a rajongók szeretetét és támogatását.

Oliviával az egymás iránt érzett szeretetünk túlszárnyalta minden képzeletünket. Minden nap kifejeztük a hálánkat ezért a szeretetért, amely olyan mély, olyan valódi, olyan természetes tudott lenni. Soha nem kellett »dolgoznunk« rajta. Csodálattal álltunk e nagy rejtély előtt, és múltunk, jelenünk és örökkévalónk volt ez a szerelem

– kezdte bejegyzését Easterling, később pedig arról írt, hogy Newton-John gyógyító volt, aki az ének, a szavak és az érintés módszerével gondoskodott másokról. Bátornak és törődőnek írta le nejét, aki még a legnehezebb időkben is meg tudta őrizni a humorát és akaraterejét. „Még most is, ahogy a lelke szárnyal, a fájdalom és a szívemben lévő lyukak begyógyulnak szeretetének örömétől és az előre világító fénytől” – fogalmazott a férj, aki egyben háláját fejezte ki a csalódjuk felé áramló támogatásért.

Newton-John és az üzletember Easterling a kilencvenes években ismerkedtek meg egymással, és 2008-ban házasodtak össze. Először egy inka spirituális szertartáson, Peruban, egy hegy tetején kötötték össze az életüket, majd a floridai tengerparton, barátaik és családjuk előtt is megerősítették a fogadalmukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia Newton-John (@therealonj) által megosztott bejegyzés

Az énekes-színésznő lánya, Chloe Lattanzi is az Instagramon búcsúzott el édesanyjától, erről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik