Szórakozás

Meztelen komornyikkal ünnepelte 106. születésnapját a brit dédmama

Norah Shaw még soha nem találkozott pucér inassal, de még borotvált mellkassal sem. A partin többször is elküldte szendvicsért a fiút, hogy meg tudja csodálni.

Norah Shaw idén ünnepelte 106. születésnapját.

Az Indy100 szerint a Lincolnshire-i öregek otthonában élő brit nő átélt két világháborút, két világjárványt, születése óta összesen 20 miniszterelnök volt hivatalban. Sok mindent látott tehát, de még soha nem találkozott meztelen komornyikkal, a 106. születésnapján azonban ez megadatott neki.

A 32 éves „ajándék”, Eddy csak egy kötényt és egy csokornyakkendőt viselt, el is bűvölte a szülinapost.

Csodálatos napom volt, végig. Eddy magas, szép szemei ​​vannak és nagyon vonzó. Egyáltalán nem volt szőr a mellkasán, ami lenyűgöző volt számomra, soha nem láttam még ehhez hasonlót

– mesélte Shaw.

A férfi szendvicsekkel, pogácsákkal és pezsgővel is kedveskedett az ünnepeltnek.

A szinte teljesen pucér inast lányától kapta ajándéka az asszony. A 67 éves Gill Shaw elmondta, hogy édesanyja korábban azzal viccelődött, hogy szeretne egy „fickós” férfit a születésnapjára, ő pedig nem tudta kihagyni a ziccert.

Nagyon megdöbbentem, amikor megfordult, mert nem volt rajta fehérnemű. Elég mulatságos volt

– mondta Norah Shaw, akinek egyébként három gyermeke, hét unokája és hat dédunokája van.

Az asszony bevallotta, hogy az indokoltnál sokkal többször küldte el szendvicsért a férfit, elmondása szerint azért, hogy „leellenőrizze”.

Ahogy az várható volt, ráákérdeztek a nőnél a hosszú élet titkára, ám Shaw sokakkal ellentétben nem rántotta le a leplet.

Nem árulhatom el a titkot, hogyan éltem olyan sokáig, különben nem lesz titok!

– mondta.

Az biztos, hogy bombaerős szervezete van, amikor koronavírusos lett, pár napig köhögött, semmi egyéb tünete nem volt. 95 éves korában rákos lett, de a daganatos betegségből is felépült.

A születésnapról készült képeket itt is meg lehet nézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik