Szórakozás

Az Eufória Fezcója 2013-ban beleesett egy gödörbe, amiben utána 12 óráig feküdt törött koponyával

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Több ujja is eltörött, de maga mászott ki a gödörből.

Angus Cloud, az Eufória Fezcója a minap a Variety-nek adott interjút, melyben elmesélte, hogy 2013-ban veszélybe került az élete. Az akkor 15 éves színész egyedül sétált hazafelé Oaklandben, amikor a sötétben belezuhant egy építkezési gödörbe. Mindez egy péntek 13-ai napon történt.

12 órával később a gödör alján ébredtem fel. Csapdába estem. Végül kimásztam, nem tudom, mennyi ideig tartott. Pokolian nehéz volt, mert a koponyám betört, de a bőröm nem szakadt fel, így a vérzés belül volt, nyomta az agyamat

– magyarázta Cloud, akinek több ujja is eltörött, és miután ennek ellenére sikeresen kimászott a gödörből, busszal ment haza az édesanyjához.

A színész úgy emlékszik, nem érzett fájdalmat, az anyja azt hitte, be van drogozva, amikor hazaért. Cloud megpróbálta neki elmagyarázni, mi történt, de hiába kezdett bele a mondandójába, nem tudta befejezni a mondatait.

Adott egy kis vizet, mire elkezdtem bíborvörös vért hányni. Őrület volt. Anyám bevitt a gyerekkórházba, megmentették az életemet. Innen van a hegem

– mondta a lapnak Cloud, hozzátéve, hálás azért, mert a történteket egy kisebb agysérüléssel sikerült megúsznia.

A színész arról is beszélt az interjúban, hogy sokan azt hiszik, az Eufóriában tulajdonképpen csak önmagát alakítja, ez pedig nagyon zavarja, hiszen mint mondja, sok munkája van Fezco karakterében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik