Szórakozás

Tóth Gabi a gyűlölködő kommentekről: Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Őt nem zavarja, ha valaki tőle eltérő nézeteket vall.

Tóth Gabi tegnap az Origónak adott interjút, melyben többek között elmondta, hogy a hétköznapjai során egészen mást tapasztal az emberek részéről, mint amit az interneten olvas. Mint mondja, rengeteg támogatást kap, érdekesnek tartja viszont, hogy bár már 2012-ben is elénekelte a Nemzeti dalt Orbán Viktor beszéde előtt, az akkor senkinek nem tűnt föl. Sérelmezte továbbá, hogy miért van az, hogy valaki liberálisnak mondja magát, mégsem képes szó nélkül elmenni az ő értékrendje mellett.

Kapcsolódó

Az énekesnő nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be. 24 órán át elérhető történeteiben arról írt, hogy bár őt nem zavarja, ha valaki tőle eltérő nézeteket vall, az elmúlt időszakban viszont meglehetősen sok gyűlölködő kommentet kap, amivel nem érti, mit akarnak elérni az írói.

Bizonyos cikkek után sokan idelátogatnak az oldalamra kommentelni, akik nem követnek és teljesen más értékrenddel élnek. Nem gondolom, hogy az enyém jobb, de azt se, hogy kevesebb. Elfogadom mindazokat, akik másban hisznek, mást gondolnak, mást éreznek fontosabbnak

– kezdte gondolatait az énekesnő, majd feltette a kérdést, hogy azok, akik azzal vádolják, hogy eladta magát, mégis mit várnak tőle.

Engem álszenteznek ezek az emberek, miközben teleaggatják toleranciát és elfogadást szimbolizáló keretekkel a fotóikat, majd idejönnek és nyomdafestéket nem tűrő felsőbbrendűsködő kommenteket írogatnak.

Mint írja, őt egyáltalán nem dühíti, ha valaki másban hisz, mint ő, minden ember kiállását tiszteli. Hangsúlyozta viszont, hogy szerinte az embereknek nem kellene bántaniuk egymást csak azért, mert másban hisznek vagy mást éreznek.

Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni azért, mert ilyeneket kommentelnek, vagy utálói csoportot hoznak létre rólam. Teszem, amit eddig is és igyekszem adni azoknak, akik befogadják a rezgéseimet

– zárta gondolait, hozzátéve, már nem akar mindenkinek megfelelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik