Szórakozás

Mindenképpen azt akarta, hogy lányának legyen egy románca a nyaraláson, fizetett érte egy srácnak

Mindenről a fránya nyaralós romantikus filmek tehetnek.

Lillie a TikTokon mesélte el, mennyire nem volt egyszerű nyaralni az anyjával, aki mindenképpen azt akarta, hogy lánya bepasizzon közben.

„Az egész nyaralás alatt anyám nyomást gyakorolt rám, hogy találkozzak, beszélgessek emberekkel, találjak magamnak egy nyári szerelmet vagy valamit.” Aztán az egyik este Lillie leült egy barátjával egy asztalhoz, és látja, hogy az anyja beszél egy sráccal. Fura volt.

Nem telik el sok idő, látja a lány, hogy a fiú feléjük indul, és le akar ülni. Úgy volt vele, hogy ha a srác elkéri az elérhetőségeit, akkor „sírva elmenekül”.

De aztán meglepődött, mit mondott az idegen.

Leült, és elkezdi, hogy »anyád azt mondta, hogy jöjjek ide és beszélgessek veled«. Mire azt mondtam neki, hogy nem kell beszélgetnie velem, menjen amerre csak akar. Nem kell törődnie az anyjámmal. Erre azt válaszolta, »de adott egy tízest«.

(Tíz fontot jelent ebben az esetben.)

Mire Lillie teljesen elképedt, és megkérte a fiút, hogy távozzon.

A fiú azonban maradt és kiderült, hogy van egy zenekara, és gitározik. Aztán az este egy későbbi szakaszában arra is fény derült, hála a lány anyjának, hogy Lillie pedig énekel, a kedvence pedig Harry Styles (az énekes felé fűzött rajongásáról szól szinte egy az egyben a TikTokja is, és ezért szedett össze mára már több mint 12 ezer követőt).

Erre pedig a fiú azt válaszolt:

Ott voltam a stúdióban, mikor Harry Styles felvette a Watermelon Sugart.

A Watermelon Sugar az egyik, ha nem a legnagyobb slágere a korábbi One Direction-tagnak.

@tpwkelll

♬ original sound - Lillie💌

Tyűha, ez ám a véletlen! – vélik a kommentelők, akiket a tízfontos ugyanannyira kiborít, mint Lillie-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik