Szórakozás

A Mumford and Sons énekese először beszélt arról, hogy gyerekkorában szexuálisan bántalmazták

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Évtizedekig még a saját anyja sem tudott róla.

Marcus Mumford a GQ-nak adott interjúban beszélt arról, hogy hatéves korában szexuálisan bántalmazták. A Mumford and Sons nevű zenekar frontembere leszögezte, hogy a bántalmazója nem egy családtagja, és nem is egyházi személy volt.

Mint mondta, harminc évig senkinek nem mondta el, mi történt vele, az anyja is csak az egyik dalából szerzett tudomást róla. A Cannibal című szám a zenész szeptemberben megjelenő szólóalbumának nyitánya, aminek Steven Spielberg rendezte a videoklipjét. A szintén a lemezen szereplő Grace című szerzeményében az abúzus következményeit részletezi.

Kapcsolódó
Először rendezett videoklipet Steven Spielberg
A saját okostelefonjával, vágás nélkül.

Ez a dolog, ami hatévesen történt velem, volt az első tapasztalat a szokatlan, egészségtelen szexuális élmények sorában, nagyon fiatal koromban. Elég ártalmas szarságokat csináltam 12 éves korom előtt, ami arra sarkallt, hogy az életem későbbi szakaszaiban kiegyensúlyozatlan módon kezeljem a dolgokat. Tehát az elmúlt három évben arra törekedtem, hogy kijavítsam az egyensúlyt

– fogalmazott Mumford.

Elmondta, hogy ő maga sosem követett el szexuális zaklatást, bár nem igazán érti, hogy ez hogyan lehetséges, mert bőven csinált durva dolgokat.

A zenésznek egyébként több mint tíz éve Carey Mulligan színésznő a felesége, akivel két gyerekük született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik