Szórakozás

Kris Jenner megmutatta, mennyit változott az évek alatt a 25. szülinapját ünneplő Kylie Jenner

Vivien Killilea / Getty Images for SinfulColors
Vivien Killilea / Getty Images for SinfulColors
Gyerekkori fotókat posztolt legfiatalabb lányáról.

Augusztus 10-én 25 éves lett Kylie Jenner. Anyja, Kris Jenner egy Instagram-posztban köszöntötte fel, amiben számos gyerekkori fotót mutatott legfiatalabb gyerekéről.

Több vagy egy valóra vált álomnál, és te vagy a legcsodálatosabb lány, anya, testvér, nagynéni és barát, sokkal bölcsebb vagy, mint ahogyan azt az évszámaid sejtetnék. Kedves, mérhetetlenül nagylelkű, okos, együttérző, adakozó, erős, kreatív, kívül-belül gyönyörű vagy, egy valódi természeti erő! Szeretem nézni, ahogy a gyerekeiddel viselkedsz, te vagy a legcsodálatosabb anyuka, és nagyon büszke vagyok az összes teljesítményedre és a hihetetlen lendületedre. Te vagy az én kicsi lányom, és mindig is az maradsz. Végtelenül büszke vagyok rád, és nagyon-nagyon szeretlek! Boldog születésnapot angyalkám!

– írta a posztban.

A közzétett képeken Kylie Jenner kislányként látható, tehát jóval azelőtt, hogy különböző szépészeti beavatkozásokat végeztetett volna el az arcán. A lapozható poszt végén egy viszonylag új fotó is van az anya-lánya párosról, ezen össze lehet hasonlítani, mennyit változott az évek alatt a legkisebb Jenner-lány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kris Jenner (@krisjenner) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik