Szórakozás

Ezt kapta az utas, aki vegán ebédet kért a repülőn

Mondadori Portfolio / Contributor / Getty Images
Mondadori Portfolio / Contributor / Getty Images
Megpróbált vegán, vagyis kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült ételt rendelni egy hosszú repülőúton egy utazóblogger. Nem köszönte meg, amit kapott.

Vegán ételt kért a kanadai Torontóból a németországi Frankfurtba tartó, több mint tízórás repülőútján egy nő. A közösségi médiában „The Kind Traveler” néven ismert Miriam Porter azt mondja, hogy az Air Canada járatán mindössze egy kisüveges ásványvizet szolgáltak fel neki – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Porter egy a TikTokra feltöltött videóban számolt be az esetről. A légitársaság kétszer szolgált fel ételt az utasoknak az úton. A vegán nő az eslő étkezésére egy kis vizet kapott, a második étkezéskor azonban már csak egy üres szalvétát tettek le elé.

@thekindtraveler shout out to the kind flight attendant that got me fruit & dinner rolls from business class ❣️ #aircanada #vegan #plantbased #veganfortheanimals #airplanefood #aircanadafail #toronto #frankfurt #hungry #airplanemode #keepsmiling ♬ original sound - TAILS

A nő a kommentek között hozzáteszi, az egyik kedves légiutas-kísérő szerencsére vitt neki némi gyümölcsöt és zsömlét az első osztályról.

Porter hozzáteszi: ha valaki azt kérdezné, hogy ha nem hajlandó megenni azt, amit felszolgálnak a gépen, miért nem visz magának ételt, azért, mert a gép huszonnégy órás késéssel indult, így nem tudott magának ételt csomagolni.

Az Air Canada egyelőre nem reagált az esettel kapcsolatos kérdésekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik