Szórakozás

Komoly sérüléseket okozott a viccesnek szánt mutatvány

Közleményt adott ki a Franciaország délkeleti csücskében működő Frenzy Palace vízipark, miután elterjedt egy videó egy férfi sérüléseiről, aki a park egyik versenyén vett részt.

Egy hatalmas ugrást, majd az annak következményeit bemutató videókat tett közzé az őrült mutatványairól ismert, „La Mascotte” művésznevű férfi az Instagramon – írja a LadBible című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La Mascotte 🤡 (@la_mascotte94) által megosztott bejegyzés

La Mascotte sokadmagával egy a legextrémebb ugrásokat díjazó versenyen vett részt egy francia víziparkban. Miután megmutatta a sérüléseit, sokan fejezték ki aggodalmukat, és a szervezők felelősségét firtatták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La Mascotte 🤡 (@la_mascotte94) által megosztott bejegyzés

A felháborodás hatására a Frenzy Palace közleményt adott ki. Azt írták, a versenyen kizárólag képzett sportolók és kaszkadőrök vehetnek részt, akik valamennyien aláírnak egy nyilatkozatot, melyben kijelentik, hogy a mutatványaikat képesek biztonságosan bemutatni. A nagyközönség tagjai például nem ugorhatnak le a tetőről a csúszdára, ahogy azt La Mascotte tette, rendeteltésszerűen használva pedig a csúszdák teljesen biztonságosak.

Később La Mascotte is azt nyilatkozta, hogy tulajdonképpen semmi baja, csak szerzett néhány véraláfutást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik