Szórakozás

Cicitortát vett a fia tizenhatodik szülinapjára egy brit anya

mattjeacock / getty images
mattjeacock / getty images
Nem mindennapi meglepetéssel készült fia tizenhatodik születésnapjára egy brit anya. Fedetlen női kebleket ábrázoló tortát rendelt a kamasznak.

Emlékezetessé akarta tenni fia tizenhatodik születésnapját, ezért női melleket ábrázoló tortát rendelt a bulira egy brit anya – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Az angliai Irvine-ben élő, 41 éves Ashley Mitchell azt mondja, első körben utánanézett, mi válik legálissá a tizenhatodik életév után, de rájött, hogy az alkoholfogyasztás, de még lottózás is csak tizennyolc éven felüliek számára engedélyezett, így maradtak a nők és a munkavállalás. Előbbiek mellett döntött.

Semmi vicces nincs a munkavállalásban, különben is, még iskolába jár, szóval mi lehetett volna jobb annál, hogy közlöm vele, hogy most már legálisan fogdoshat ciciket?

Ashley egy helyi kézműves cukrászdából rendelte a tortát. Azt mondja, a cukrászt egyáltalán nem lepte meg a rendelése, csak annyit kérdezett, hogy melltartóval, vagy anélkül kéri-e. Jót nevettek, és a melltartó nélküli verzióban egyeztek meg.


Ashley fia, Ethan egy kertipartin ünnepelte a születésnapját. Ő és a barátai is jót nevettek a tortán.

„Szoros kapcsolatban vagyunk, igyekszünk semmit sem titkolni egymás elől, és amikor csak lehet nevetni egy jót. Máris azt tervezgetem, mit kap majd a tizennyolcadik születésnapjára” – mondta Ashley.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik