Szórakozás

Leszállítottak egy ekcémás nőt egy amerikai gépről, mert azt hitték, majomhimlős

Leszállítottak az amerikai Spirit Airlines menetrendszerinti járatáról egy ekcémás nőt, mert azt hitték, hogy a kiütéseit majomhimlő okozta, írta meg a Vt.

A nő, Jacqueline Nguyen egy TikTok-videóban számolt be az őt ért kellemetlenségekről, ebben elmondta, hogy amikor a gép személyzetének tagjai meglátták a karján az ekcéma okozta elváltozásokat, a bőre állapotáról kezdtek érdeklődni, majd felszólították, hogy orvosi papírokkal igazolja, hogy bőrbetegsége van.

A nő magyarázata végül nem győzte meg a személyzetet, ezért feleségével együtt leszállították őket a gépről a többi utas szeme láttára. Jacqueline elmondása szerint soha életében nem érezte magát még ennyire megalázva.

A nő később a videójában üzent a légitársaságnak, kérve őket, hogy tanítsák meg az alkalmazottaknak, hogy néznek ki a majomhimlő által okozott tünetek, hogy a jövőben ne érjen diszkrimináció senkit, akinek esetleg látható bőrbetegsége van.

@jacqueline.ngu misinformation leads to discrimnation/hostility. everyone with a visible non-contagious skin condition has been anticipating this #monkeypox#eczema ♬ i'm Peppa Pig - funny

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik