Szórakozás

Tóth Vera: Egy ismert ember többet keres, mert olyan dolgokat áldoz fel, amit hétköznapi embernek nem kell

RTL KLUB
RTL KLUB
Azt mondja, a Rúzsa Magdi-féle pálya talán neki is jobb lett volna.

Palik László egyik YouTube-műsorában vendégeskedett Tóth Vera. Az énekesnő szót ejtett arról hogy hedonista életet élt fiatal korában, és utólag már sajnálja, hogy nem osztotta be jobban a pénzét, amit megkeresett a Megasztár után.

Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, mert azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága. Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell.

– kezdte Tóth Vera, úgy folytatva:

Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, ezen változtattam volna. Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, hanem elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve: hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól. Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét: ha úgy döntök, már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt – ezekre jobban odafigyeltem volna.

Azt mondja, most sem panaszkodik, hiszen van hol laknia, van mit ennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik