Szórakozás

Szilágyi Szilvi a származása miatt kapott inzultusokról: Kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak

Annak idején a szemeit is átszabatta volna, hogy ne bántsák a kortársai.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi már korábban beszélt arról, hogy iskolásként sokat bántották mandulavágású szemei miatt, édesanyja ugyanis vietnami származású, édesapja pedig magyar. Gyerekként gyakran sírva ment haza és a szemét is hajlandó lett volna átszabatni, hogy több inzultus ne érje a kortársaitól. A Glamour magazinnak nemrég elmondta, öngyilkos gondolatok is kínozták ebben az időszakban.

Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, »normális« gyereknek

– mondta a magazinnak.

Szilágyi később elengedte a származását kritizáló megjegyzéseket, és többé nem érdekelte, mit mondanak rá mások. Azt viszont hangsúlyozta, hogy az értelmesen megfogalmazott kritikát kifejezetten szereti, hiszen azoknak köszönhetően tud fejlődni.

A második babájával várandós influenszer azt is elmondta a lapnak, hogy Caramellel a gyerekeiket nyitottságra, elfogadásra és sokszínűségre nevelik,  abban a szellemben, hogy minden ember bőrszíntől, nemtől, kortól és hovatartozástól függetlenül a társadalom fontos része.

A Szilágyi Szilvivel készült teljes interjú augusztus 9-én jelenik majd meg.

Kapcsolódó
Kisfiút vár Caramel felesége, Szilágyi Szilvi
Kislányuk mellé érkezik egy kisfiú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik