Szórakozás

Nem elégedettek a vásárlók a sajtos tészta illatú gyertyával, valami egészen borzalmasra emlékezteti őket

Hogyan is lehetnének elégedettek?

Egy amerikai cég, a DW Home 1996 óta árusítja szokatlan illatú gyertyáit. Kapható náluk krumplipüré, pulykavacsora, és mac and cheese (sajtos makaróni) illatú is, hogy csak egy párat említsünk a 650-ből.

Épp ez utóbbival kapcsolatban merült fel probléma. Egy vásárló, Taylor arról számolt be, hogy mikor megérezte a szagát „rémülten öklendezett”, és párkapcsolati tanácsadásra van szüksége.

Először arra gondolt, mikor meggyújtotta a gyertyát, hogy a férje „maga alá csinált”. és emiatt majdhogynem „sugárban hányt”.

Börtönt érdemeltek mindannyian. A férjem úgy kuncogott, mint egy hatéves, miközben én rémülten öklendeztem

– idézi a Mirror. Azt is írta, a férje meglepetésnek szánta a gyertyát, azért röhögött, mert nem számított arra, hogy ez lesz a végeredmény. Végül kinyitották az ablakokat, és elmentek hazulról.

Bár a DW Home honlapján ötből 4,6 csillagra értékelték a vásárlók a mac and cheese illatú gyertyát, egy leírás szerint „elképesztő kézműves teljesítmény”, nem Taylor az egyetlen, aki elégedetlennek nevezhető. Egyikőjük így jellemezte az illatgyertyát:

Olyan szagú, mintha valaki egy zacskóba öntötte volna a mac and cheese ízesítésű port, belefingott volna, lezárta a zacskót, és majd csak 50 évvel később nyitották volna ki és beleszagoltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik