Szórakozás

Yvonne Dederick az esküvője megszervezéséről: Most nem érzem, hogy ennek itt az ideje

Szerinte nehéz idők várnak a világon mindenkire, nem hiányzik a csinnadratta.

Yvonne Dederick a Reggeliben arról beszélt, hogy nehéz megtalálni a megfelelő párt, ha nem vagyunk tisztában saját magunkkal, és nem tudjuk, hogy mit szeretnénk. Elmondása szerint egy szakítás után mindenképp érdemes megtartani a gyászidőszakot, és nem egyből fejest ugrani egy új kapcsolatba. Ő négy és fél éve vált külön a volt férjétől, közben volt ugyan egy kapcsolata, de „az nagyon gyorsan jött a válás után, és ilyenkor az ember hajlamos elsietni a dolgokat”.

Nagyon elmélyültem ebben az egész coaching-folyamatban. Vissza is mentem az iskolapadba, egy londoni intézetben végeztem tanulmányokat. Magamon akartam tesztelni a különböző módszereket, tehát nekem is volt terapeutám, voltam kineziológusnál, családállításnál. Ezek mind segítettek

– mondta. Szerinte mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelő módszert, ebben szeretne másoknak segíteni.

Új párjával – aki tavasszal eljegyezte – kapcsolatban azt mesélte, nemrég összeköltöztek. Még szokják az új helyzetet, részben ezért sem tervezik még az esküvőt, legfeljebb valamikor ősszel.

Kapcsolódó

Úgy gondolom, hogy nehéz idők várnak a világon szinte mindenkire, és most inkább nem esküvőszervezésre szeretném fordítani az energiámat. Akkor inkább egy részét annak az esküvői költségnek felajánlom valami alapítványnak, mint hogy legyen egy nagy csinnadratta. Valahogy most nem érzem, hogy ennek itt az ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik