Szórakozás

Nagy Feró: Már számolom, hogy melyik szobában kell egyáltalán fűteni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte meg kell tanulnunk spórolni az energiával.

Nagy Feró a rezsicsökkentés és az energiaválság kapcsán arról beszélt a Metropolnak, hogy szerinte mindenkinek meg kell tanulnia takarékoskodni az energiával, nemcsak a pénztárcánk, de bolygónk érdekében is.

Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg. Szerintem ezt az egész világnak, de legalábbis itt nekünk, Magyarországnak végig kell gondolnunk. Eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával

– mondta az énekes, hozzátéve: „Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt”. Az energiatakarékosság miatt a házát is átépítteti.

Végigterveztem a házamat, hogy hol lesz automata lámpa. Odamegyek, felkapcsolom, ha elmegyek, kikapcsol. Ennyi. Ez egészen más, mint a rockzenével, azt teljes energiával kell csinálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik