Szórakozás

Videón, ahogy egy madridi hullámvasút utasai fennragadnak félúton

A hőségben vidámparkozó csapat tagjai több mint egy órát töltöttek a levegőben, a talajnak háttal. És közben rájuk is sötétedett.

Egy nem csak tériszonyosok számára ijesztő videó jelent meg csütörtökön a TikTokon, amelyen az látható, ahogy egy madridi vidámpark utasokat szállító, meghibásodott hullámvasútja egy helyben áll a felfelé ívelő függőleges pályája végén.

A LADbible nevű brit bulvárlap azt írja a Spanish News Today híre alapján, hogy az eset csütörtök este 9 óra körül történt, miután egy 10 fős látogatói csoport felszállt az Abismo nevű hullámvasútra a spanyol főváros egyik vidámparkjában, a Parque de Atraccionesben.

A világ egyik leglátványosabb hullámvasútjaként jellemzett Abismo az izgalomra vágyókat 105 kilométer per órás sebességgel száguld, és az utasokat több mint 30 méter magasságból.

De egy „műszaki hiba” miatt a függőlegesen felfelé emelkedő hullámvasút megállt, és a vendégek az ég felé nézve a csúcson maradtak.

@eltistosderuben Al menos no habia cola #parquedeatracciones #madrid #abismo #miedo #atraccion #rota #montañarusa #gente #viral #parati ♬ sonido original - Rubén👹

A helyzetet tovább rontotta, hogy Budapesthez hasonlóan Madridban is nagyon meleg, konkrétan 37 Celsius-fokos hőség volt tegnap.

Az utasok több mint egy órán át maradtak ebben a kellemetlen helyzetben. Közben az este 10-ig nyitva tartó vidámpark bezárt körülöttük, és rájuk is sötétedett. Végül a problémát sikerült megoldani, és biztonságosan kimenekítették őket a hullámvasútról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik