Szórakozás

Fontos munkát szalasztott el, mert véletlenül rossz városba repült

Getty Images
Getty Images
Vagyis, jó helyre repült. Egy ideig.

Egy üzletember a Redditre írta meg üzleti kálváriáját. Munkája miatt sokat ingázik New York, Dallas, Seattle, San Francisco és Atlanta között, évente több mint száz éjszakát tölt hotelben. A foglalásokkal nem kell törődnie, azt a munkahelye intézi, ő neki csak ott kell lennie a repülőtéren.

Volt egy pár napos utam Dallast és Seattle-t érintve, így ma reggel repülőre ültem, Dallasba repültem, leszálltam, beszálltam egy Uberbe és a hotelhez fuvaroztattam magam, ahol szokás szerint meg szoktam szállni (…) De a hotelben azt mondták nekem, csak két éjszaka múlva kéne ott lennem. Kiderült, Seattle-ben kéne lennem, Dallasban csak át kellett volna szállnom, de megszokásból, ahogy megláttam a dallasi repülőteret, kiszálltam és fogtam egy Ubert, ahelyett, hogy elkaptam volna a második repülőmet.

Szóval nem ért oda a fontos üzleti megbeszélésére.

A Mirror beszámolója szerint a kommentelők általában együttérzőek az üzletemberrel, és hasonló élményeikről számoltak be. Egy felhasználó például azt írta, neki Bristolba kellett volna utaznia, de még korán reggel volt, a két vonat ráadásul egymás mellett állt, és így sikerült Bath-ba utaznia az eredeti célállomása helyett.

Az üzletember, részben a mostani esetből tanulva, részben azért, mert a felesége ikrekkel állapotos, azt tervezi, kevesebb utazást vállal el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik