Szórakozás

Tóth Gabi: Semmilyen negatív gombot nem kapcsol be bennem, ha látok egy nálam szebb embert

TV2
TV2
Írta sminkmentes fotója mellé.

Sminkmentes fotóval rukkolt elő Instagram-oldalán Tóth Gabi. Posztját úgy kezdi, „azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a nomakeup sztori”, de azt mondja, ő a mai napig kap arról leveleket, szándékosan nem posztol magáról smink nélküli képeket.

Annyira túl vagyok már ezen… miért ne merném megmutatni? De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett. Szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg, amennyire készen áll. És ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó.

Az énekesnő hozzáteszi, benne nem gerjeszt indulatokat másvalaki szépsége, harmóniája: „Szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jólesik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert. Én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet” – írja.

Az énekesnő sminkes és smink nélküli fotója lapozással tekinthető meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik