Szórakozás

Jane Fonda az arcplasztikáról: Volt egy nekem is, de leálltam, mert nem akartam eltorzulni

Todd Owyoung / NBC / NBCU Photo Bank / Getty Images
Todd Owyoung / NBC / NBCU Photo Bank / Getty Images

A Vogue-nak adott interjút a hamarosan 85 éves Jane Fonda. Mint minden ilyen jellegű beszélgetésben, ezúttal is megkérdezték, miként viszonyul az öregedéshez. Azt mondja, ő a korához képest szerinte nem néz ki idősnek, a cél az volna, hogy a nála fiatalabbak valahogy megértsék: a korral, a változással nincs gond.

Segítenünk kell ráébredni az embereknek, hogy attól, mert elértek egy bizonyos életkort, még nem kell lemondaniuk az életről, szórakozásról, pasizásról, csajozásról, barátkozásról. Vagy bármiről, amit csinálni akarnak. Tudom, azt mondják, Fonda, neked van pénzed, lehet személyi edződ, plasztikai műtéted, arckezelésekre járhatsz, hogy fiatalos maradj. Ez tök igaz. A pénz segít. Jó gének és sok pénz, ahogy valaki mondta egyszer.

Kitért arra, valóban volt már plasztikai beavatkozáson, de megbánta.

Mindannyian ismerünk olyan gazdag nőket, akik mindenféle arcplasztikán és hasonló dolgokon átestek. Borzalmasan néznek ki. Volt nekem is egy műtétem, egy arcplasztikám, de leálltam velük, mert nem akartam torznak kinézni. Nem vagyok rá büszke.

Szerinte korunk nagy problémája, hogy a nők a rabjaivá válnak az effajta szépészeti beavatkozásoknak, ez a veszély nála is megvolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik