Szórakozás

Hivatalos sörkóstolóját keresi az Aldi Nagy-Britanniában

Bárki jelentkezhet. Egyetlen apró probléma van csak az álommunkával.

Felhívást tett közzé az Aldi az Egyesült Királysában, a cég hivatalos sörkóstolóját keresi – szúrta ki a LADbible.

A munka pontosan olyan egyszerű és felemelő, ahogy hangzik: tesztelni kell a söröket, aztán elmondani a tapasztalatokat.

A leendő munkatárs folyamatosan tájékoztatnia kell a vezetőséget az egyes termékcsaládokra vonatkozó kulcsfontosságú döntések előtt. Az állás betöltéséhez elengedhetetlen a sörök iránti rajongás, elvégre legalább tíz különböző terméket kell majd kóstolgatni a kézműves söröktől az Aldi saját márkás termékéig.

A pályázónak egy e-mailt kell küldenie a az Aldibeertaster@clarioncomms.co.uk címre, amelyben megadja a teljes nevét és igazolja valamivel az életkorát, valamint 150 szóban leírja, hogy miért ő a legalkalmasabb a feladatra, és hogy melyik a kedvenc söre és miért.

A munka nagyon jól hangzik, csak egy bökkenő van vele: nem jár érte pénz, azért olyasvalakit keresnek, aki munka mellett vagy után is el tudná látni feladatokat.

Az állásra augusztus 29-ig lehet jelentkezni, a kiválasztott nyertest szeptember 2-ig választják ki. A szerencsés új munkatárs szeptember 5-től már kóstolhat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik