Szórakozás

Meghan Trainor mindenkit megnyugtatott: férjével még mindig egymás mellett vécéznek

Charley Gallay / Getty Images for City of Hope
Charley Gallay / Getty Images for City of Hope
Egymás kezét is fogják közben.

Meghan Trainor nem először beszél arról, hogy férjével, a színész Daryl Sabarával közös fürdőszobájukban egymás mellett van egy-egy vécéjük, amit néha egy időben szoktak használni. Az énekesnő tavaly októberben fedte fel a titkot, majd Twitteren arról írt, hogy csak egyszer végezték el a nagydolgukat együtt, amin bár jót nevettek, de később megbeszélték, hogy ezt többet nem csinálják. „Ő továbbra is velem lóg, miközben kakilok, mert lelkitársak vagyunk. Konkrétan hiányzik, amikor nem vagyok vele. És pisilni nyilván együtt szoktunk” – írta ekkor.

Most egy podcastben adott helyzetjelentést a jelenlegi fürdőszobai tevékenységeikről:

Gondoltam, hogy valakit érdekelhet, de eszembe sem jutott, hogy így híre megy – annyira, hogy az már a kapcsolatunkra is hatással volt. Daryl rám szólt, hogy ne beszéljek ennyit erről, én meg mondtam, hogy »Miért? Az emberek imádják«. Az anyám is… Annyira nyíltan beszélek mindenről, hogy megkérdezte: »Muszáj volt a végbélrepedésedről beszélned a TikTokon?«. Anya, ez mindenkivel előfordul, nyugi!

Trainor azt is elmondta, férjével továbbra is napi szinten használják az egymás melletti vécéiket, ráadásul néha egymás kezét fogva szoktak pisilni.

Daryl ülve pisil, azért is mérges, hogy ezt elmondtam az egész világnak. Velem van, miközben kakilok. Én nem bírom az övét, mert a férfi-kaki egy másik szinten van. Az enyémnek nincsen szaga

– osztotta meg a részleteket az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik