Szórakozás

Nádai Anikó Hajmásy Péter tejfakasztójáról: Kérek mindenkit, hogy foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni

FARKAS NORBERT / 24.HU
FARKAS NORBERT / 24.HU
Pikánsnak mondott felvételek készültek a bulin, amik a műsorvezetőhöz is eljutottak.

Lassan egy hónapja érkezett meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter fia, Alex. A tejfakasztót most hétvégén tartották, a bulin helyszínén pedig pikánsnak nevezett fotók készültek, amiket a műsorvezetőnek is elküldtek néhányan. Mindezekre 24 órán át elérhető posztban reagált az Instagramján.

Kapcsolódó
Megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia
A műsorvezető és a baba is jól vannak.

Kedves mindenki! Megkaptam én is a »pikáns« képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek

– kezdte sorait Nádai, hozzátéve, hogy valószínűleg nem a vőlegénye az egyetlen férfi, aki elmegy a barátival megünnepelni a fia a születését. Az pedig előfordul, hogy egy szórakozóhelyen nők is tartózkodnak.

Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki »jót akar«, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is »elengedem«!

– zárta sorait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik