Szórakozás

Olyan frizurát vágatott magának egy 12 éves fiú, amilyen Mr. Burnsnek van, a Simpson családban

Nathaniel Glennen családja gyakorlatilag folyamatosan hisztérikusan röhög, amióta a 12 éves fiúnak olyan frizurája van, mint egy kopaszodó, idős férfinak. A srác maga kérte, hogy ilyenre vágják a haját, és egyelőre nem is szeretne változtatni.

Kissé meghökkent a tizenkét éves Nathaniel Glennen anyja, amikor a fia azzal állt elé, hogy olyan frizurát szeretne, amilyen a Hupikék törpikék gonosz varázslójának, Hókuszpóknak van. A harmincnégy éves nő azt gondolta, legfeljebb egy napig tart majd a vicc, ezért beleegyezett. Nathaniel azonban imádja az új frizuráját és nem tervezi, hogy hamarosan változtatna rajta – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Johanna Glennen azt mondja, nem akarta fodrászhoz vinni a fiát a különös kéréssel, mert tartott a reakcióktól, inkább maga ragadott hajnyírógépet. Amikor elkészült a frizura, rájött, hogy a fia nem is úgy néz ki, mint Hókuszpók, hanem úgy, mint a Montgomery Burns, a Simpson család című kultikus rajzfilmsorozat negatív karaktere.

Amikor kiderült, hogy az autista Nathaniel egyelőre hallani sem akar arról, hogy valamilyen hétköznapibb frizurát hordjon, a család kissé aggódni kezdett. Tartottak tőle, hogy sokan kigúnyolják majd a fiút, ám ennek pont az ellenkezője történt. Az emberek nevetnek, nem gúnyból, Natahaniel pedig egyelőre élvezi a népszerűséget.

Johanna azt mondja, ő azért titkon reménykedik, hogy a fia hamarosan hagyja majd, hogy teljesen leborotválja a fejét, de úgy van vele, hogy amíg a fia boldog, addig ő is az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik