Szórakozás

Singh Viki a követőinek: Nem dubajozok, a Tinderen viszont fent vagyok

TV2
TV2
Nem érti, miért fáj az bárkinek, hogy fent van egy társkeresőn.

Hamarosan új videóklippel jelentkezik Singh Viki, aki már nagyon várja a YouTube-premiert, erről fogalmazott meg egy hosszabb posztot vasárnap délelőtt. Mint mondja, a dalt ő írta és hangszerelte, de többen közreműködtek annak elkészülésében. Ahogy írja, „a rendezés, ötlet, kiegészítők, ruhák, sminkek, haj, styling” mind az ő keze munkája, ehhez nem kapott segítséget.

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy annyian azt hiszitek, hogy nálunk kolbászból van a kerítés, minden a seggünk alá van téve. Annyiszor kapom meg, hogy persze, neked könnyű, mert te SZTÁR vagy, neked mindened megvan.

Ezt követően kifejtette, miért nem igazak ezek az állítások:

  • „Dehogy vagyok én sztár! És dehogy van meg mindenem! Énekesnő vagyok, ez a munkám! De ugyanolyan ember vagyok, mint te! Se több, se kevesebb!”
  • „Amim van (ami nem sok, de épp elég), mindenért megdolgoztam… világ életemben több lábon álltam, most is tanítok és vállalkozom az éneklés, közszereplés mellett!”

Néhány napja az is kiderült, az énekesnő a Tinderen ismerkedik, mint bárki más.

Kapcsolódó

A többi között még erre és néhány rosszindulatú kommentre reagált a posztban:

„És nem, nem dubajozok (mert ilyet is hallottam már vissza magamról), a Tinderen viszont fent vagyok. Miért fáj az bárkinek, hogy én fent vagyok egy társkeresőn? Egy olyanon, amin a fél világ fent van… egy applikáció, amit kábé tényleg mindenki használ vagy használt már. Miért ne lehetnénk fent, hogy lehetőséget adjak ott is rá, hogy szerelmet/párt találjak?”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik