Szórakozás

Marsi Anikó: Nem gusztusos, ha egy 47 éves nő eljegyzésével foglalkozunk

TV2
TV2
Mármint a sajátjára gondolt.

Marsi Anikó a Blikknek adott interjút, amelyben a tévés hosszabban beszélt párjával, Gyarmati Gáborral történt eljegyzésükről.

Kapcsolódó

A tévés azt mondja, már kezdi zavarni a téma, főleg azért, mert hozzájuk közel álló emberek gyakorlatilag felkérdezik őket, miért nem meséltek nekik az eljegyzésről.

Valóban van egy gyűrű az ujjamon, amit Gábortól kaptam, de nem emlékszem rá, hogy bárhol is úgy aposztrofáltam volna, mint a mi nagy és hivatalos eljegyzésünket. Nem utolsó sorban pedig azért is zavar a kérdés, mert Gábor nem közszereplő, így nem tudja felmérni, mit okoz egy olyan Instagram-poszttal, amelyben kiírja a fotónk mellé angolul, hogy »Az én gyönyörű menyasszonyom.«. Meg sem fordult a fejében, hogy innentől készpénznek veszik, hogy a jegyese vagyok.

Marsi továbbment: „Szerintem annyira visszatetsző, nem gusztusos, ha egy 47 éves nő, egy kétgyermekes anyuka eljegyzésével, meg lánykérésével foglalkozunk. Hol vagyok én már a lányságtól? A házasság az más, de az eljegyzésemről, meg a lánykérésről beszélni nem elegáns az én esetemben”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik