Szórakozás

Nehogy lemaradjon a kedvezményről, magára tetováltatta Tesco Clubcardja kódját egy brit férfi

YouTube / Independent
YouTube / Independent
Dean Mayhew hét gyereket nevel, így bevásárláskor lecsap minden jó akcióra. Csakhogy ez nem mindig egyszerű egy olyan férfi esetében, aki hajlamos otthon felejteni a kedvezményekre jogosító kártyáját.

Drasztikus lépésre szánta el magát krónikus feledékenysége miatt egy harmincéves brit férfi: a csuklójára tetováltatta a kedvezményekre jogosító Tesco Clubcardja QR-kódját – írja az Independent című brit lap.

A hétgyerekes Dean Mayhew minden lehetséges akciót kihasznál a bevásárlásainál, de gyakran előfordult vele, hogy otthon felejtette a kedvezményekre jogosító kártyáját. Július közepén elege lett, és úgy döntött, egyszer, s mindenkorra megoldja a problémát. Besétált egy tetoválószalonba és a csuklójára varratta a kódot.

A művelet jól sikerült, a leolvasók a pénztárnál gond nélkül boldogulnak a tetovált kóddal, Mayhew pedig külön élvezi az emberek arcára kiülő döbbenetet. A sikeren felbuzdulva a férfi azt tervezi, hogy a különböző vásárlások után, elkölthető pontokat jóváíró Nectar kártyája kódját is magára tetováltatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik