Szórakozás

Sári Évi: Addig jó, amíg megnéznek

TV2
TV2
Ez nagyon fog neki hiányozni, ha már ráncos lesz.

Sári Évi volt a Palikék Világa Youtube-csatorna Futtában című műsorának legújabb epizódjának vendége. Az énekes-színésznő a magánéletéről beszélt Palik László műsorvezetőnek, többek között arról is, hogy a magánélete nem a konvencióknak megfelelően alakult. Bevallotta, hogy soha nem érezte azt, hogy édesanya szeretne lenni.

Most már talán az utolsó utáni utáni pillanat van, de még mindig nem érzem. Ehhez valószínűleg az is kellett – hogy fogalmazzam meg ezt szépen? –, hogy a párkapcsolataim nem sikerültek a legrózsásabban. Lehet, hogy ha mondjuk úgy alakul az életem, hogy találkoztam volna egy pasival, akibe halálosan szerelmes vagyok és minden stimmel, akkor már lenne gyerekem

– fogalmazott.

Később arról beszélt, hogy szeret másoknak tetszeni.

Nagyon sok olyan női megjegyzést hallottam már életem során, hogy »jaj, mit bámul? Miért néz? Miért szól be?«. Persze ezt olyan lányok mondják, akik köldökig kivágott felsőt és övnek beillő szoknyát viselnek, tehát nem tudom, miért csodálkoznak. Én megy úgy vagyok ezzel, hogy addig jó, amíg megnéznek. Ha már nem, mert nagyon ráncos leszek és öreg, akkor nagyon fog hiányozni. Szóval engem nem zavar, ha megnéznek. Bevallom, azt is kedvelem, ha megdicsérnek. Nagyon szépen megköszönöm, jól esik a lelkemnek.

Ettől függetlenül elsősorban magának szeretne megfelelni, ráadásul elégedetlen típusnak is tartja magát, így mindig próbál dolgozni magán. Felidézte, hogy tizenévesen duci volt, és az első szerelme miatt önsanyargató fogyásba kezdett, amire azóta oda kell figyelnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik