Szórakozás

Hatalmas mellei miatt minden éjjel sírva aludt el egy amerikai nő

TikTok / @sociallykylie
TikTok / @sociallykylie
Bár alacsony termete miatt S-es ruhákat kellett volna hordania, mellei miatt csak XL-es felsőkbe fért bele egy fiatal alaszkai anya, és ez csak a legkisebb gondja volt. Az amerikai nő részletesen beszámol szenvedéseiről és átalakulásáról.

Kylie Perkins azt mondja, a problémái a második gyermeke megszületése után kezdődtek. A huszonnégy éves, alaszkai nő mellei akkorára nőttek, hogy alig bírta el őket – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Az életem rémálom volt, úgy éreztem, mintha saját testem börtönébe zártak volna, esténként sírva aludtam el

– panaszkodik Kylie. Állandóan fájt a háta és a nyaka, melltartó nélkül megmozdulni sem tudott, ráadásul valahányszor a tükörbe nézett, úgy érezte, mintha nem is önmagát látná.

@sociallykylie Im in literal tears watching this😭 life freaking changing #breastreductionbeforeandafter #breastreduction #breastreductionsurgery #healthadepopit #fyp ♬ drivers license x ocean eyes - carneyval

Miután egy ideje már fájdalomcsillapítókon élt, Kylie 2021 novemberében úgy döntött, hogy kisebbre műtteti a melleit. Amikor azonban szembesült a beavatkozás árával, lemondott róla. A hatalmas mellei okozta problémák azonban egyre súlyosodtak.

Perkins elment az orvosához és mesélt neki a tüneteiről. Az orvos megnyugtatta, hogy bár a mellkisebbítés plasztikai beavatkozás, az ő tüneteivel a biztosítás fedezi a költségeket. Néhány héttel később Kylie átesett az operáción és azóta sokkal boldogabb. A fájdalmai megszűntek, a nap minden pillanatában kényelmesen érzi magát a bőrében és végre nyugodtan tud aludni.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy sokáig rosszul érezzük magunkat a saját testünkben. Ha tudtam volna, hogy a mellkisebbítés után ennyivel jobban érzem majd magam, már évekkel ezelőtt megléptem volna

– mondja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik