Szórakozás

Visváder Tamás: Sose szeretnék megélhetési celeb lenni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Gyakran olvassa a neki címzett negatív kommenteket.

Visváder Tamás annak idején felesége, Visváder-Palácsik Lilla oldalán vált ismertté. A páros legutóbb a Drágám, add az életed! idei évadában szerepelt együtt, szeretik az ilyen jellegű felkéréseket. Visváder nem tagadja, hogy szívesen szerepel, a megélhetési celebkedés viszont egyáltalán nem vonzza saját bevallása szerint.

Kapcsolódó

Tök őszinte leszek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzem ebben így jól magam, de sose szeretnék ilyen megélhetési celeb lenni. Én ezt hobbicelebségként fogom fel, részt veszek a dolgokban. Szívesen csinálom, ha olyan felkérést kapok, ami kedves, baráti, akár páros műsor

– magyarázta a Tények Pluszban.

Amíg Vajna Tímea húgát nem érdeklik a negatív kommentek, addig Visváder rendszeresen olvassa a neki címzett kritikákat. Mint mondja, sokszor megkapta már, hogy neki könnyű, hiszen semmit sem kell csinálnia, pedig több vállalkozása is van, emellett pedig marketingmunkákkal foglalkozik. Rosszul esnek neki a negatív hozzászólások, eldöntötte viszont, hogyha a második fia is megszületik, felhagy a kommentek olvasásával, és csak a családja véleményére fog adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik