Szórakozás

Nick Cannon és Bre Tiesi egy hónapig titkolták, hogy megszületett a fiuk

Kris Connor / Getty Images for McDonald's / Jerritt Clark / Getty Images for Abyss By Abby
Kris Connor / Getty Images for McDonald's / Jerritt Clark / Getty Images for Abyss By Abby
A műsorvezető barátnője szerint az internet egy sötét és undorító hely.

Bre Tiesi tegnap számolt be arról, hogy megszületett Nick Cannonnal közös első (a műsorvezetőnek a nyolcadik) gyereke. Ma a modell fotókat is mutatott a babáról, akit Legendary Love Cannonnak neveztek el.

Kapcsolódó
Megszületett Nick Cannon nyolcadik gyereke
A műsorvezető kedvese az otthonukban, fájdalomcsillapító nélkül hozta világra a babát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bre Tiesi (@bre_tiesi) által megosztott bejegyzés

Tiesi ezt követően a konditeremből posztolt, mire több követője is érdeklődni kezdett, hogy miért nem hagy időt a testének a gyógyulásra. Kérdésükre elárulta, hogy a babája már egy hónappal ezelőtt megszületett, a párjával viszont szándékosan titokban tartották ezt a nyilvánosság előtt.

Azt terveztem, hogy az egész terhességemet titokban tartom, és csak akkor beszélek majd róla, ha a fiam megszületett, vagy egy éves lesz, ilyesmi. De valaki lebuktatott. Ezután tudtam, hogy sosem fogom elárulni, hol járok a terhességemben, és volt elég fotóm ahhoz, hogy úgy posztoljak, mintha még mindig várandós lennék

írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében Tiesi, hozzátéve, hogy az elmúlt egy hónapot a családjával töltötte, és időt hagyott a testének arra, hogy regenerálódjon. Az internetet később sötét, undorító helynek nevezte, amitől szeretné megvédeni a gyerekét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik