Szórakozás

Életre szóló ingyen étkezést ajánl az amerikai Subway annak, aki magára tetováltatja új termékük logóját

Tuckraider / Getty Images (illusztráció)
Tuckraider / Getty Images (illusztráció)
Persze a helyzet azért egy fokkal bonyolultabb ennél, hiszen a tetoválásnak a gyorsétteremlánc egyik Las Vegas-i eseményén kell elkészülnie, és a bulinak más apróbetűs szabályai is vannak.

A Subway egy életen át ingyen szendvicseket ad annak, aki beleegyezik, hogy az új Subway Series promóciójának logóját tetováltassa magára – írja a New York Post. A szendvicseiről ismert gyorsétteremlánc rajongóit szerdán egy Las Vegas-i utcai mulatságra hívják, ahol kilenc embernek lesz lehetősége arra, hogy tetoválást kapjon az Ink Master című valóságshow kétszeres győztesétől, DJ Tambetől, vagy a csapata egyik tagjától.

Az ingyenebédért örömmel élő reklámtáblává avanzsáló vállalkozó kedvű rajongónak egy 30 cm x 30 cm-es tetoválást kell készíttetne a Subway Series nevű új termék logójáról a hátára vagy a szegycsontjára ahhoz, hogy valóban ingyen étkezhessen a Subway éttermeiben.

Persze, aki nem ilyen merész, annak sem kell csüggednie: a csuklóra, bicepszre vagy lábfejre felvarrt 7,5 cm x 7,5 cm-es logóért egy évig, a lapockára, alkarra vagy vádlira felvarrt 5 cm x 5 cm-es tetkóért pedig egy hónapig lehet ingyen étkezni a Subwayben.

A hat órán át tartó bulin összesen kilenc vállalkozó szellemű egyénnek osztanak ki tetoválást, akik közül csak egyetlen ember bőrére fogják felrajzolni a 30 cm x 30 cm-es verziót, úgyhogy gyakorlatilag csak egy szendvicsrajongó érheti el, hogy a Subwayben soha többé ne kelljen fizetnie.

És sajnos az ingyenes étkezés intervallumára vonatkozóan is van egy apróbetűs rész:

  • az óriás méretű tetkóért egy 50 ezer dollár (közel 20 millió forint) értékű,
  • a közepes méretű tetkóért egy 4380 dolláros (1,7 millió forintos),
  • a legkisebb tetkókért pedig egy 372 dolláros (147 ezer forintos) ajándékkártya üti a kiválasztottak markát.

Az ajánlat 21 év feletti felnőttek számára érvényes, a tetoválásokat pedig érkezési sorrendben készítik el, de azoknak a bulin résztvevő szendvicsrajongóknak is próbálnak kedveskedni, akik nem ilyen bátrak: őket egy 15 centis Subway Series szendviccsel jutalmazza a gyorsétteremlánc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik