Szórakozás

Ashley Judd leült beszélgetni a férfivel, aki megerőszakolta

Justin Sullivan / Getty Images
Justin Sullivan / Getty Images
Az elkövető megbánta tettét.

Ashley Judd 1999-ben nemi erőszak áldozata volt. Évekkel később felkereste az elkövetőt, hogy elbeszélgessen vele. A most 54 éves színésznő egy podcastben idézte fel a történteket.

Rövidre zárva a történetet, egy patakparton kötöttünk ki, hintaszékekben ülve. Azt mondtam: »Nagyon szeretném hallani azt a történetet, amit évek óta cipelsz magaddal«. És beszélgettünk a helyreállító igazságszolgáltatás jegyében (az igazságszolgáltatás egy változata, mely a hagyományos büntető igazságszolgáltatás helyett párbeszédet kezdeményez sértett és sérelmet elkövető között, gyakran mediátor segítségével – a szerk.). Ezt a történetet azért akartam megosztani, hogy rámutassak: a bánatból való gyógyulásnak sokféle módja lehet. Fontos kiemelnem, hogy nekem nem volt szükségem tőle semmire, és az csak a ráadás volt, hogy bűntudata volt és kifejezte mély megbánását, mert a gyászmunka, a gyógyulás bennünk zajlik

– fogalmazott a színésznő.

Judd saját elmondása szerint háromszoros nemierőszak-túlélő. Először 2011-ben megjelent önéletrajzi könyvében mondta el a történetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik