Szórakozás

Polgár Tünde: Nem azért van az embernek pénze, hogy hülyeségekre költse

FÜLÖP DÁNIEL MÁTYÁS / 24.HU
FÜLÖP DÁNIEL MÁTYÁS / 24.HU
Elő a késbakokkal!

Polgár Tünde és Polgár Árpád ma a tihanyi nyaralójukból adtak interjút a Reggeli stábjának. Mint elmondták, jelenleg mindketten a könyveiken dolgoznak, de alapvetően kevés időt töltenek a présházból kialakított bungalóban, ahol most alkotnak.

Kiderült, hogy saját hajó is pihen a garázsukban, idén viszont úgy néz ki, nem fogják használni, ezért inkább spóroltak, és nem tették vízre. Peller Mariann ezt hallva megkérdezte a házaspárt, hogy a rezsicsökkentést érintő változások mennyiben érintik őket, jobban figyelnek-e most a kiadásaikra, mint korábban.

Eddig is odafigyeltünk arra, hogy ne szórjuk a pénzt. Tehát nem azért van az embernek pénze, hogy minden hülyeségre költse, hanem értelmes dolgokra, mert akkor tart elég sokáig. Mi nem is spórolási szempontból, hanem inkább azért szoktunk odafigyelni a költésünkre, hogy napenergiával fűtsünk, felhasználjuk az esővizet, mert ez nem csak a spórolásról, hanem a környezetvédelemről is kell, hogy szóljon

– magyarázta a médiaszemélyiség, aki a hamarosan megjelenő könyvében nem csak receptekkel készül, de újra előveszi az etikettet is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik