Szórakozás

„Tóth Gabi szerintem egy példakép nagyon sok embernek” – megjelent az énekesnő erdélyi turnéfilmje

A Hír TV-ben debütált.

Nagyon kemény volt megélni azt a kontrasztot vagy hátrányt, a vidék és Budapest közti megítélést, ahogy velem is beszéltek, bántak, amikor feljöttem Pestre. Nagyon sok negatív tapasztalatom volt, hogy engem vidéki lányként hogyan kezeltek a fővárosban

– hangzik el nyitányként a Szeretni jöttem című turnéfilmben, mely Tóth Gabi erdélyi fellépéseiről készült el nemrég. Az anyag a HírTV-n debütált, de már YouTube-on is elérhető.

A turnéfilm az erdélyi fellépés állomásaiba enged bepillantást: rajongók, zenésztársak és persze Tóth Gabi is megszólalnak ebben, számos olyan dolgot megemlítve, amiről az énekesnő már sok-sok platformon beszélt az utóbbi évben:

  • vallásossága,
  • a zenei útkeresése,
  • kislánya születése, az azzal járó öröm és kihívások.

Békefi Viktória (a Sztárban Sztár leszek! egykori győztese) és párja, Feng Ya Ou Ferenc Tóth Gabi mellett dolgoznak már egy ideje, nekik is nagy élmény volt a turné.

Tóth Gabi szerintem egy példakép nagyon sok embernek, és nekünk, előadóknak, akik hasonlóan tevékenykedünk, számunkra is. Minden egyes pillanatot, amit a színpadon, amit megél, azt úgy nézzük végig a színpadon, hogy wow. Ezzel születni kell, ha lehetne, ezt tanítani kellene. Mi is többek leszünk ezáltal.

Krausz Gábor szintén beszélt a filmben: kiderült, hogy ő nem volt annyira vallásos, mikor összejöttek, de a kislányuk érkezése őt is egy másfajta irányba terelte. Tóth Gabi elmondta, félt a turnétól, mert nagyon intenzív időszaknak nézett elébe, de hálás, hogy az emberek jól fogadták fellépéseit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik